Contact info

Onze vestigingen:

Aalst: 053/300.109

Antwerpen: 03/401.18.50

Brugge: 050/750.129

Brussel: 02/404.13.30

Gent: 09/270.19.30

Kortrijk: 056/800.156

Oudenaarde: 055/700.051

Ophasselt: 0475/75.15.76

Gratis levering vanaf 2 ton
Hoogtewerkers - Verreikers - Graafmachines

Bobcats maken licht werk

Verhuur Bobcats

Plant u grote afbraakwerken in uw tuin of woning? De compactladers van Daco Rent doen wonderen. Compactlader, wat = dat? De meeste mensen kennen een compactlader als een bobcat. Daco Rent verhuurt bobcats in verschillende maten en gewichten.

Compactlader, alias productiviteit-booster

Waarom een compactlader huren? Wel, met een compactlader werkt u veel sneller en efficiënter. De gewonnen tijd en energie kunt u gebruiken voor andere dingen. Leuk, toch?

Daco Rent bobcat verhuur: goed beter best

“Ik wil het graag geloven”, hoor ik u denken. “Maar waarom?” Omdat Daco Rent gaat voor de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Bovendien worden onze compactladers perfect onderhouden zodat u uw werk kunt doen, zonder zorgen, zonder problemen.

Compactlader vragen, is compactlader geleverd krijgen

Bobcats huren

Moeten mensen zelf zorgen voor het vervoer als ze bij Daco Rent bobcats huren?

Bobcat en toebehoren worden bij u thuis afgeleverd, meestal de dag voor u met de werken begint. Bovendien leggen we bij levering haarfijn uit hoe uw gehuurde bobcat werkt. Zo kunt u de volgende dag meteen aan de slag. Daco Rent staat voor graafmachine verhuur zonder zorgen!

Compactladers met gigantisch veel mogelijkheden

Wij leveren al onze bobcats sowieso met een schepbak. Maar u kunt onze bobcats ook huren met een mestklauw of met mestvorken, afhankelijk van het werk dat u wilt uitvoeren.

Verhuur bobcat: hoe aanvragen?

Bobcat huren? Mail vandaag nog naar info@dacorent.be of vul het formulier op onze website in. Bent u nog niet overtuigd om een compactlader te huren. Geen probleem. Bij Daco Rent kunt u ook altijd terecht voor informatie over compactladers of om een van onze bobcats te testen.

 

 
Primera Solutions