Als je een heftruck wilt huren, let dan op volgende zaken:

Heftruck – tip 1

Het soort aandrijving van de heftruck. Je hebt heftrucks die worden aangedreven door gas, diesel en elektriciteit. Elk type aandrijving heeft zijn voor- en nadelen. Het éne type is beter geschikt voor binnen, het andere is bij voorbeeld beter in een openlucht omgeving.

Heftruck – tip 2

Hoe groot is het hefvermogen van de heftruck? Als je bijvoorbeeld een last moet optillen van 2000 kg, en je heftruck kan maar 1500 kg tillen, dan is je heftruck niet krachtig genoeg. Zorg dus dat de  heftruck genoeg hefvermogen heeft.

Heftruck – tip 3

Hefhoogte : Hoe hoog moet je heftruck de last kunnen tillen? Elk type heftruck heeft een unieke hefhoogte. Bepaal dit vóór dat je een heftruck huurt.

Heftruck – tip 4

Het type banden : Er zijn volle banden, en gewone banden met lucht in, zoals autobanden. Moet de heftruck door de modder kunnen rijden of zal hij enkel binnen gebruikt worden, op vlakke betonnen vloeren? Elk type werkomgeving heeft een eigen soort heftruckbanden nodig.

Heftruck – tip 5

Budget. Bepaal op voorhand hoeveel je kunt besteden aan het huren van een heftruck.

Heftruck – tip 6

Verzekering heftruckverhuur : Wat is er allemaal verzekerd tijdens de verhuur? Is er een franchise? Wat als er bijvoorbeeld een onderdeel stukgaat tijdens het huren?

Bij Daco Rent kan je gerust op je twee oren slapen. Neem vandaag nog contact & we helpen je direct verder met het maken van de beste keuze voor heftrucks!

Geplaatst onder : Dacorent, Heftrucks
Tags : ,

Verreikers

15
jun 2010

Verreikers worden steeds meer ingezet voor allerhande opdrachten. Deze veelzijdige machines kunnen werkelijk alles aan. Er zijn twee soorten namelijk vaste verreikers en roterende verreikers. Daarnaast kan je kiezen tussen een palletvork of een schepbak. Indien gewenst kan je ook een werkkooi monteren.

Wij bieden verschillende soorten verreikers aan (vanaf 5 tot 21m hoogte).

Onze machines worden steeds gekeurd door een erkend keuringsbedrijf, en worden door ons in topconditie gehouden.

Geplaatst onder : Verreikers

Onze diesel kniktelescopen zijn de meest verhuurde hoogtewerkers. Deze worden vooral ingezet voor buiten, op allerhande ondergronden. De toepassingen hiervan zijn eindeloos.

De kniktelescopen worden veel ingezet bij het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen. We hebben deze in verschillende hoogtes. Dit assortiment begint bij 12.5m werkhoogte en gaat tot een hoogte van 46m. Hiermee bereiken deze hoogtewerkers de moeilijkste plaatsen.

Onze hoogtewerkers worden steeds 3 maandelijks gekeurd door een erkend keuringsbedrijf, en worden door ons in topconditie gehouden. Bij iedere hoogtewerker kan men ook een veiligheidsgordel huren, zodat bij het minste probleem, u altijd veilig boven blijft.

Schaarliften

02
jun 2010

Een elektrische schaarlift is een hoogtewerker die recht omhoog gaat. Deze hoogtewerker wordt vooral binnen gebruikt. Om er optimaal gebruik van te maken, moet deze op een vlakke ondergrond gebruikt worden.

Wanneer de hoogtewerker echter schuin komt te staan, zal deze in alarm slaan. Als dit gebeurt en de hoogtewerker komt nog schuiner te staan, zal deze niet verder omhoog gaan, om het omvallen te vermijden.

Een elektrische schaarlift vindt je bij ons in verschillende afmetingen en hoogtes. Onze schaarliften worden steeds om de drie maanden gekeurd door een erkend keuringsbedrijf, en worden door ons in topconditie gehouden.

Meer dan een maand later is er nog steeds geen spoor van de dieven die op 24 februari ingebroken hebben bij Daco Rent. Gelukkig zijn ze met paar kleine machines aan de haal en hebben ze de hoogtewerkers en verreikers laten staan. Deze zijn namelijk onze belangrijkste vorm van inkomsten.

Al onze hoogtewerkers en verreikers hebben traceringssystemen waardoor we dieven gemakkelijk kunnen opsporen.
Een extra functionaliteit van deze systemens is dat we ook steeds kunnen zien wanneer een hoogtewerker of verreiker een probleem vertoont. Van zodra we een probleem vaststellen, kunnen we dit snel verhelpen door een mechanieker te sturen nog voor de klant dit probleem heeft gemerkt.

Onze hoogtewerkers en verreikers zijn hierdoor zeer productief inzetbaar op de werf.

Bij Daco Rent worden de hoogtewerkers en verreikers ingekocht bij de firma Gunco. Door deze samenwerking kunnen wij onze hoogtewerkers en verreikers aan een zeer interessante prijs aankopen. Dit heeft tot gevolg dat wij deze kwalitatieve machines aan een zeer goede prijs kunnen verhuren.

Klantgericht

Wij houden steeds rekening met de wensen van de klant en proberen elke klant zo goed mogelijk te helpen of adviseren. Daar wij een groot aantal hoogtewerkers en verreikers hebben, kunnen wij bijna iedere klant onmiddelijk helpen. Indien nodig kan de levering ook  binnen de 24 uur gebeuren.

Bij Daco Rent kan je terecht voor allerhande hoogtewerkers, verreikers en graafmachines.

Wij verhuren een hoogtewerker voor allerhande werken uit te voeren. Voor elk werk hebben wij een gepaste hoogtewerker. Onze machines worden telkens, voor de huur, grondig gecontroleerd en getest. Ook worden onze hoogtewerkers 3 maandelijks gekeurd door een erkende en gespecialiseerde firma, om u de nodige veiligheid te kunnen garanderen.

Bij de huur van een hoogtewerker is het dragen van een veiligheidsgordel verplicht!

Op de nacht van dinsdag 23/02/2010 op woensdag 24/02/2010 werd er ingebroken in onze hoofd depot te Ophasselt.

Op een brutale manier werd onze poort opengebroken met een breekijzer.De dieven waren duidelijk op zoek naar allerlei waardevolle dingen en geld.

Onze bureau’s waren volledig overhoop gehaald en er werden heel wat spullen meegenomen waaronder GPS toestellen, een vrijwel nieuw senseo toestel en een laser meettoestel.

In onze loods werden verschillende kleine toestellen meegenomen, waaronder een breekhamer, boomzagen van Stihl en een doorslijper. Ook een aantal diamant slijpschijven van Carat werden meegenomen. Aan de hoogtewerkers en verreikers werd niet geraakt.

Tot op heden ontbreekt elk spoor van de inbrekers.

Primera Solutions