Contact info

Onze vestigingen:

Aalst: 053/300.109

Antwerpen: 03/401.18.50

Brugge: 050/750.129

Brussel: 02/404.13.30

Gent: 09/270.19.30

Kortrijk: 056/800.156

Oudenaarde: 055/700.051

Ophasselt: 0475/75.15.76

Gratis levering vanaf 2 ton
Hoogtewerkers - Verreikers - Graafmachines

Hoogwerkers

Veilig en zonder zorgen werken op moeilijk bereikbare plaatsen of op grote hoogtes? Een hoogwerker huren is DE oplossing.

Een hoogwerker wordt meestal gebruikt in de industrie. Maar ook thuis komt hij goed van pas, bijvoorbeeld om de gevel van je woning te schilderen of bij het bomen snoeien.

Klik op de foto's voor meer informatie!


Soorten hoogwerkers

Daco Rent verhuurt verschillende soorten hoogwerkers: diesel kniktelescopen, elektrische kniktelescopen, telescopen op rupsen, gewone telescopen, hoogwerkers op aanhangwagen, spinhoogwerkers, elektrische schaarliften en diesel schaarliften.

Wat is het verschil tussen deze verschillende soorten hoogtewerkers? Antwoord: de reikhoogte.

Daco Rent hoogwerker: betrouwbaar

Een hoogwerker huren bij Daco Rent is kiezen voor zekerheid. Al onze hoogtewerkers zijn uitgerust met een traceringsysteem. Zo kunnen wij op afstand zien of er iets hapert aan uw hoogtewerker.

Zo ja, dan sturen we zo snel mogelijk een mecanicien ter plaatse om het probleem op te lossen. Zo kunt u verder werken nog voor u goed en wel bent gestopt.

Hoogwerker huren: hoe lang?

U bepaalt zelf hoe lang u een hoogtewerker wil huren. Een dag, een week, een maand, dit alles is mogelijk bij Daco Rent.

Hoogwerker: veiligheid boven alles

Ik zei het al: een hoogtewerker is DE oplossing om veilig op moeilijk bereikbare plaatsen of op grote hoogtes te werken.

Maar dat is niet alles: om uw veiligheid nog beter te garanderen, laten we onze hoogtewerkers om de drie maanden keuren door een erkend keuringsbedrijf. Zo worden onze hoogtewerkers in perfecte toestand bij u afgeleverd en is uw veiligheid voor 100% gegarandeerd.

Hoe hoogwerkers huren?

Heel eenvoudig: stuur vandaag nog een mail naar info@dacorent.be met als onderwerp ‘hoogwerker huren’. Wij contacteren u onmiddellijk om te zien welke hoogwerker het best aan uw wensen voldoet.

 
Primera Solutions