Contact info

Onze vestigingen:

Aalst: 053/300.109

Antwerpen: 03/401.18.50

Brugge: 050/750.129

Brussel: 02/404.13.30

Gent: 09/270.19.30

Kortrijk: 056/800.156

Oudenaarde: 055/700.051

Ophasselt: 0475/75.15.76

Gratis levering vanaf 2 ton
Hoogtewerkers - Verreikers - Graafmachines

Spinhoogwerker: hoog, droog & veilig

Spinhoogwerkers

Moet u werken op grote hoogte of moeilijk bereikbare plaatsen? Gouden raad van tante Kaat: gebruik een spinhoogtewerker. Waarom? Spinhoogtewerkers zijn een veilige, snelle en compacte oplossing. Bovendien kunt u met spinhoogwerkers dingen doen die u met ‘gewone’ hoogwerkers onmogelijk zijn.

Verschillende soorten spinhoogwerkers

Bij Daco Rent kunt u spinhoogwerkers huren met een reikwijdte van 15 tot 36 meter. Met knikarm of met rechtuitschuivende arm. Met benzinemotor, dieselmotor of elektrisch. Wij leveren de spinhoogwerker met volle tank bij u thuis af.


Wilt u een spinhoogtewerker huren?

Gelieve te reserveren enkel dagen voor verhuur door te mailen naar info@dacorent.be of het contactformulier op onze website in te vullen. U kunt natuurlijk ook eerst eens langskomen bij Daco Rent. Dan leggen we u alle mogelijkheden en voordelen van een spinhoogtewerker uit.

Hier alvast 3 voordelen van spinhoogtewerkers op een rij.

1. Spinhoogtewerkers zijn veilig

Weg met ladders en steigers. Veilig werken op hoogte doet u met een spinhoogwerker. Bovendien voldoet al het materiaal van Daco Rent aan strenge veiligheidsnormen. Want niet alleen uw gemak is onze zorg, ook uw veiligheid.

2. Spinhoogtewerker is snel

Met spinhoogtewerkers werkt u niet alleen veilig maar ook vlug. Al onze spinhoogwerkers maken snelle bewegingen waardoor u geen kostbare tijd verliest. Deze hoogwerkers zijn dus ideaal voor bijvoorbeeld standenbouw waarbij alles snel moet opgebouwd of afgebroken worden.

3. Spinhoogwerker: klein en krachtig

Een spinhoogtewerker is niet zomaar een hoogtewerker. Spinhoogtewerkers zijn compact en wegen weinig. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor ondergronden die weinig belasting kunnen verdragen. En zal ik u nog eens wat vertellen? Het bereik van spinhoogwerkers is hetzelfde als dat van gewone hoogwerkers.

Spinhoogtewerkers
 
Primera Solutions