Contact info

Onze vestigingen:

Aalst: 053/300.109

Antwerpen: 03/401.18.50

Brugge: 050/750.129

Brussel: 02/404.13.30

Gent: 09/270.19.30

Kortrijk: 056/800.156

Oudenaarde: 055/700.051

Ophasselt: 0475/75.15.76

Gratis levering vanaf 2 ton
Hoogtewerkers - Verreikers - Graafmachines

Standenbouw: snel, betrouwbaar & goedkoop

De bouw van een beursstand is geen sinecure. Standenbouw vereist dat u snel en efficiŽnt kunt werken. En dat u over het juiste materiaal beschikt.

Daco Rent: gegeerde partner voor standenbouw

Weet u dat standenbouwers regelmatig beroep doen op Daco Rent? Waarom?

Zie hier: 4 goede redenen om voor standenbouw beroep te doen op Daco Rent.

1. Geschikt materiaal voor elke soort standenbouw

Daco Rent heeft veel en gespecialiseerd materiaal te huur voor standenbouw: hoogtewerkers, schaarliften, telescopen, heftrucks, vrachtwagens, verreikers... Zo kunnen we snel het toestel leveren dat u nodig hebt voor de bouw van uw beursstand.

2. Standenbouw zonder bijkomende zorgen

Daco Rent heeft het nieuwste materiaal in huis. Bovendien worden al onze werktuigen perfect onderhouden en regelmatig gecontroleerd door erkende keurders.

En hapert er toch iets? Dan komen onze mecaniciens zo snel mogelijk ter plaatse om het probleem op te lossen. U leest het goed: Daco Rent is niet alleen een gegeerde partner. Daco Rent is ook een betrouwbare partner.

3. Standenbouw volgens beurskalender

Een blik op de jaarlijkse beurskalender leert ons dat het najaar een drukke periode is in de standenbouw. Bij Daco Rent spelen we daar perfect op in door in die periode meer materiaal en mensen te reserveren voor standenbouw.

4. Kwalitatieve standenbouw voor interessante prijs

Bij Daco Rent krijgt u niet alleen kwaliteit. U krijgt die kwaliteit ook nog eens voor een mooie prijs. Allicht begrijpt u nu beter waarom zoveel standenbouwers beroep doen op Daco Rent.

PS: Standenbouw? Ja. Standontwerp? Nee. Kunt u bij Daco Rent ook terecht voor standontwerp? Nee, wij kunnen u enkel helpen met materiaal voor standenbouw. Voor standontwerp contacteert u beter een gespecialiseerd bedrijf. Maar natuurlijk zetten we u graag op weg. Kom gerust eens langs of stuur een e-mail naar info@dacorent.be.

 
Primera Solutions